Táplálkozástan, gasztronómia

Tárgyfelelős: 

A tárgyhoz kapcsolódó tananyagok

2016/2017. tanév, tavaszi félév
Cím Beküldés dátuma Méret Útvonal Feltöltötte
0. Táplálkozástan jegyzet 2015-02-23 682.47 KB Letöltés mal0996
1. A gasztronómia jelentősége 2017-05-04 572.96 KB Letöltés mal0996
2. Táplálkozástani alapok 2017-05-04 762.24 KB Letöltés mal0996
3. Intolerancia, allergia 2017-05-04 1.25 MB Letöltés mal0996
4. Vegetarizmus, diéta 2017-05-04 104.34 KB Letöltés mal0996
5. A világ vallásainak gasztronomiai jellemzői 2017-05-04 805.26 KB Letöltés mal0996
6. A magyar konyha jellemzői 2017-05-04 1.15 MB Letöltés mal0996
7. Bocuse D'or 2017-05-04 362.03 KB Letöltés mal0996
8. Molekularis 2017-05-04 674.58 KB Letöltés mal0996
9. Gasztroturizmus 2017-05-04 396.14 KB Letöltés mal0996
2015/2016. tanév, tavaszi félév
Cím Beküldés dátuma Méret Útvonal Feltöltötte
1._a_gasztronomia_jelentosege 2016-05-02 573.14 KB Letöltés mal0996
2._taplalkozastani_alapok 2016-05-02 762.86 KB Letöltés mal0996
3._intolerancia_allergia 2016-05-02 1.27 MB Letöltés mal0996
4._vegetarianizmus_dieta 2016-05-02 104.61 KB Letöltés mal0996
5._a_vilag_vallasainak_gasztronomiai_jellemzoi 2016-05-02 792.37 KB Letöltés mal0996
6._a_magyar_konyha_jellemzoi 2016-05-02 1.15 MB Letöltés mal0996
7._bocuse_dor 2016-05-02 295.68 KB Letöltés mal0996
8._molekularis 2016-05-02 671.11 KB Letöltés mal0996
9._gasztroturizmus 2016-05-02 396.38 KB Letöltés mal0996
2014/2015. tanév, tavaszi félév
Cím Beküldés dátuma Méret Útvonal Feltöltötte
1. A gasztronómia jelentősége 2015-02-23 583.89 KB Letöltés mal0996

Oldalak