Táplálkozástan, gasztronómia

Tárgyfelelős: 

A tárgyhoz kapcsolódó tananyagok

2017/2018. tanév, tavaszi félév
Cím Beküldés dátuma Méret Útvonal Feltöltötte
0. Táplálkozástan jegyzet 2015-02-23 682.47 KB Letöltés mal0996
1. A gasztronómia jelentősége 2018-04-25 689.68 KB Letöltés mal0996
2. Táplálkozástani alapok 2018-04-25 899.71 KB Letöltés mal0996
3. Intolerancia, allergia 2018-04-25 1.47 MB Letöltés mal0996
4. Vegetarizmus, diéta 2018-04-25 156.52 KB Letöltés mal0996
5. A magyar konyha jellemzői 2018-04-25 1.36 MB Letöltés mal0996
6. Bocuse D'or 2018-04-25 342.52 KB Letöltés mal0996
7. Molekuláris 2018-04-25 626.53 KB Letöltés mal0996
8. Gasztroturizmus 2018-04-25 330.77 KB Letöltés mal0996